Programi ynë

Me poshtë mund ta shfletoni programin tonë

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00:Emisioni Extra
 • 19.00-22.00:Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00:Emisioni Extra
 • 19.00-22.00:Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00:Emisjoni Extra
 • 19.00-22.00:Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22:00-24:00:Programi I nates “Energy”
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00:Emisjoni Extra
 • 19.00-22.00:Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00:Emisioni Extra
 • 19.00-22.00:Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22:00-24:00-Programi I nates “E Premta SHOW”
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 11.00-12.00:Hiti I Javes (Argëtuese)
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 15.00-16.00:Emisioni “Lajmi I Mire”
 • 19.00-22.00:Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00.00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 11.00-12.00:Hiti I Javes (Popullore)
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 15.00-16.00: Muzikë argetuese shqip te vjetra
 • 19.00-22.00:Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22.00-24.00:Programi I nates “Fate Kohërash
 • 00.00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

DËGJOJE LIVE

DËGJO NË MOBIL

Na përkraheni duke na pelqyer në Facebook

Duke në bërë LIKE ju do të na ndihmoni të vazhdojme me tutje
(ne nuk shpërndajmë asgjë në facebook-un tuaj!

Facebook