Kodet sekrete të Netflix-it

Shkruar nga on Mars 11, 2018

Edhe pse Netflix nuk punon në Kosovë zyrtarisht, ka të rinjë qē perdorin VPN (Rrjeti Privat Virtual) nga ku shohin filma dhe seriale të fundit, raporton Top Iliria Radio.

Por ata që përdorin Netflix, kanë mundësi që të shohin video filmat dhe serialet e kategorisë së preferuar.

Mjafton të hyjnë në web-kërkues në këtë URL: http://www.netflix.com/browse/genre/INSERTNUMBER

Dhe duhet të japin numrat e mëposhtëm për cilëndo kategori ata duan.

ACTION & ADVENTURE
1365 = Action & Adventure
77232 = Asian Action Movies
46576 = Classic Action & Adventure
43040 = Action Comedies
43048 = Action Thrillers
8985 = Martial Arts Movies
2125 = Military Action & Adventure
7442 = Adventures
10118 = Comic Book and Superhero Movies
7700 = Westerns
10702 = Spy Action & Adventure
9584 = Crime Action & Adventure
11828 = Foreign Action & Adventure
COMEDY
6548 = Comedies
869 = Dark Comedies
4426 = Foreign Comedies
1402 = Late Night Comedies
26 = Mockumentaries
2700 = Political Comedies
9702 = Screwball Comedies
5286 = Sports Comedies
11559 = Stand-up Comedy
3519 = Teen Comedies
4922 = Satires
5475 = Romantic Comedies
10256 = Slapstick Comedies
CULT
7627 = Cult Movies
8195 = B-Horror Movies
1252 = Campy Movies
10944 = Cult Horror Movies
4734 = Cult Sci-Fi & Fantasy
9434 = Cult Comedies
4195 = Independent Comedies
DOCUMENTARY
6839 = Documentaries
3652 = Biographical Documentaries
9875 = Crime Documentaries
5161 = Foreign Documentaries
5349 = Historical Documentaries
4006 = Military Documentaries
180 = Sports Documentaries
90361 = Music & Concert Documentaries
1159 = Travel & Adventure Documentaries
7018 = Political Documentaries
10005 = Religious Documentaries
2595 = Science & Nature Documentaries
3675 = Social & Cultural Documentaries

Shërbimi funksionon në krejt botën ku Netflix funksionon. (TIR)


Opinionet e lexuesve

Lere pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background