Mbështetësit e Gmail-it kanë lexuar email-at tuaj

Shkruar nga on Korrik 3, 2018

Gazeta prestigjoze amerikane The Wall Street Journal ka shpërndarë lajmin se developerët (mbështetësit softuerik) të Gmail kanë lexuar miliona email përreth botës.

Ata kanë parë kush e ka derguar emailin, çka ka shkruar dhe ne teresi tekstin e emailit të dërguar ose pranuar.

Google ka mohuar të ketë çasje direkte ne emailat e perdoruesve tek kompanitë e dorës së tretë por ka theksuar se mund të jetë qe klienti kur ka instaluar app te Gmailit ka lejuar qe ata te çasen në kete email. (TIR)


Opinionet e lexuesve

Lere pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background