Deçani me Panair të Bletës dhe Gështenjës

Shkruar nga on Tetor 9, 2018

Sa herë që blejmë mjaltë themi, “Uh, a osht mjelt kshtoje?”. Dhe kemi plotësisht të drejtë, sepse është një nga mjaltët më të mira.

Pikërishtë për këtë, nesër, pra me 10 Tetor, Komuna e Deçanit në bashkëpunim më Ministrinë Bujqësisë ,Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural menaxhuar nga GLV “Gjeravica” në Deçan organizon panairin një ditorë. “Panairi i Bletës dhe Gështenjës’’.

“Panairi mbahet duke filluar nga ora 10:00 deri 16:00, të ndërtesa e re e Eko-Tregut në Deçan në rrugën “Elez Geci dhe Maxhun Berisha” nr:16, përballë tregut të vjetër në Komunën e Deçanit.“ – thuhet në një njoftim të shpêrndarë për mjetet e informimit nga Zyra për Informim e Komunës së Deçanit. (ZIK/TIR)


Opinionet e lexuesve

Lere pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Current track
TITLE
ARTIST

Background