Internet

Faqe3

Hakeret kane vjedhur identitetin e 44% te amerikaneve e perkthyer ne numra rreth 143 milion amerikaneve, raportin Top Iliria Radio nga New York-u. Rasti ka ndodhur gjate muajve Maj dhe Qershor 2017 ne kompanine Equifax. Kjo kompani eshte nje nga tri te tilla ne SHBA qe vleresojne besueshmerine kreditore te secilit banori te ligjshem amerikan […]

Padyshim se banknotat aktuale nëpër botë janë shtypur për të shfaqur nacionalizmat e shtetit përkatës, lajmëron Top Iliria Radio. Po sikur e gjithë bota të bëhej bashkë për të pasur banknota të përgjithshme me dizajn të njëjtë? Kësaj pyetje duket se dikush i ka dhënë përgjigje, njofton Top Iliria Radio. Dizajneri grafik dhe i lëvizjes […]

Eshtë teper e çuditshmr se si Lenovo eshte ngritur ne vendin e pare per performance me te mirë të PC-ve, pra kompjuterëve, derisa Apple ka zënë vendin e 5të kurse edhe më keq është Microsoft Surface në vendin e 10. Lenovo ka zënë vendin e parë për kompjuter të performances së larte, teknologji të sofistikuar […]

Në kuadër të publikimit të spoteve publicitare nga Partitë Politike për Zgjedhjet Parlamentare 2017, Top Iliria Radio ka formuluat oferta atraktive. Top Iliria Radio me një traditë rreth 17 vjeqare në botën mediatike në Kosovë ka krijuar emër të pashlyeshëm sa i përket cilësisë së programacionit, montazhimit dhe mënyrës së reklamimit. Madje disa herë rradhazi […]

Vezët janë gjëja që blejmë më e lira, më e thjeshta për tu përgaditur dhe shumë të përdorshme. Por ato kanë edhe një rëndësi të veqantë – marrjen e proteinave të nevojshme për trupin – raporton MSNBC përcjell Top Iliria Radio. Mbi të gjitha, një vezë përmban 85 kalori që janë të mjaftueshme për 7 […]

Youtube.com ka filluar te ndryshoje dukjen e saj. Veqori interesante sikurse pamje me te dukshme te videos, ngjyrave dhe tekstit eshte hedhur ne publik, njoftom Top Iliria Radio. Njerezit kan mundesi te zgjedhin cilen pamjen duan ta ruajne. Ja nje video material qe tregon se si mund ti ndryshoni ngjyrat e youtube.com. (TIR)

Po arrijme te shkojmë në hënë dhe s’po jemi në gjendje të përmirësojmë jetën tonë të përditshne. Madje i kemi gjërat në shtëpi që i pêrdorim vazhdimisht dhe akoma janë ashtu siq ishin krijuar në fillim. Top Iliria Radio sjell 7 gjëra që as që akoma nuk po evoluojnë. 1. Ombrella, e krijuar që në […]


Current track
TITLE
ARTIST

Background