Internet

Faqe5

Top Iliria Radio ka sjellur tashmë një imazh të ri në vetvete sa I përket prezentimit në botën e pafundme te internetit. Kompania OurTeam me seli qëndrore në New York dhe degën e saj në Kosovë Team, menduan shumë dhe punuan edhe më shumë për të sjellur një faqe të re të internetit. Me një […]

Teknologjia vazhdon të ece me hapa galopantë dhe për 2017 premton supriza nga më të veçantat.  Por në morinë e dhjetra-qindra produkteve të reja që kanë dalë deri më tani e që pritet të dalin deri në fund të këtij viti, përzgjedhja bëhet e vështirë. Të gjitha nuk mund t’i kemi edhe për arsye portofoli. […]


Current track
TITLE
ARTIST

Background