Mobile

Për krejt mund të jetë e duksehme tash pasi një rrjedhje informacioni që thuhet se është nga Apple, ka bërë të mundur qē iPhone i ri të shihet qartë. 9mac5 ka bërë publike sot në tërë botën se si do të jetë iPhone i ri. Ai pritet të publikohet me 12 Shtator në California kurse […]

Fotografēt profesionalë shpesh janë thirrur në produkte te prodhuara nga Sony si më të mirat. Kjo për faktin se Sony furnizon me lense shumicën e kompanive tjera e për rrjedhojë, është krijur idea e rrejshme se për vete mban produktet më të mira. Përtej kësaj, secila kompani ka standarde që ia kërkon Sony-t t’i plotësojë. […]

Krejt i kemi pasur frikë por po ndodh ajo që gjithmonë e kemi menduar. Paisja e mençur për dëgjim dhe komandin me zë Aleksa nga Amazon ka dëgjuar biseden e dy personave. Të njejtën bisedë ia ka dërguar pa leje si mesazh audio, burrit të njërit nga bashkëbiseduesit. Ngjarja ka ndodhur në Portland të SHBA-së. […]

HQ është një lojë trivia në SHBA që ka filluar së fundmi por që ka shënuar një rritje të shpejti. Arsyeja pse po rritet kaq shpejtë është fitimi i parave të gatshme nga 5 mijë dollar deri ne 50 mijë dollar dy here në dite. Edhe kosovarët mund ta luajnë këtë lojë duke klikuar në […]

Komisioni Federal i Komunikimit (FCC) në SHBA ka bërë një lëshim serioz për Apple, raporton Top Iliria Radio. Në një postim të tyre FCC, bëri njē postim në faqën zyrtare me fotografitë e iPhone X ngjyrë ari. FCC i aprovon paisjet përpara se ato të lëshohen për shitje, derisa rregullon edhe brezin frekuencor të SHBA-së […]

Apple ka njoftuar zyrtarisht se iPhone i ri do të dalë në shitje te Premten 13 Prill 2018. Ky edicion ka për qëllim të mbledhë mjete financiare si ndihmë për kontinentin afrikan ku përhapja e HIV dhe AIDS është jashtëzakonisht e madhe. iPhone 8 dhe 8 Plus me ngjyrë të kuqe del në shitje me […]

Touch ID po del jashtë përdorimit, pasi gjigandi i prodhimit të iPhone, po planifikon që seria e re e këtij telefoni të dal në Shtator 2018 me “njohje të fytyrës” e njohur si Face ID. Analistët e teknologjisë informative thonë se në Vjeshtë do të dalin tre telefona iPhone, dy prej te cilëve me ekran […]


Current track
TITLE
ARTIST

Background