Opinion

Ing. Leotrim Hadërgjonaj Në menyrë që të përkrahë komunat e Kosovës që të tejkalojnë aftësit e tyre për investime nga të hyrat vetanake, fondi zvicerran DEMOS financon projekte të dorëzuara nga Komunat, të cilat i plotësojnë kriteret e kërkuara për bashkëpunim që kërkojnë fondet e ndryshme europiane! DEMOSI zvicerran investon nëper disa komuna të Kosovës […]

Çdo ditë në gazetari duhet të nisë me pyetjet se: Çka bënë të publikohet e çka jo? Kësaj pyetje në mish-mashin kosovar, nuk po i përgjigjen shumica e “portaleve informative” në internet. Disa nga to madje shkruajnë se çka filan-fisteku/ja hëngri për darkë, derisa nuk i kushton rëndësi se dikush në një cep të Kosovës […]

Tim JAHA Sot pamjet televizive dhe shkrimet e gazetave dhe faqeve të ndryshme online na dhanë një pamje se si shteti i Kosovës mund të arrestojë persona në veri e jug kurdo t’i teket dhe këndo t’i teket. Policia e Kosovës, u angazhua pas një urdhëri nga drejtuesit e saj që të ndërhyjnë në veri […]

Bashkim Ramosaj mori drejtimin e Komunës së Deçanit me 14 Dhjetor 2017 duke bërë betimin pas zgjedhjeve te 22 tetorit për Kryetar Komune. Gara ishte me 4 kundërkandidatë të tjerë si: Mal Lokaj (LDK), Zekë Sinanaj (VV), Blerand Kadrijaj (PDK) dhe Shkodran Imeraj (Nisma). Në një anketim online, Top Iliria Radio, 1 jave para se […]

Nga: Tim Jaha Kryeministër, ditëve të fundit ke përjetuar “sulme” nga gazetarë anëkënd botës për dyfishim të pagës, pushimeve luksoze por edhe tentimin për rrëzimin e Gjykatës Speciale. Por a mundesh Z. Ramush Haradinaj t’i lësh krejt këto për vetëm 30 minuta dhe ta thërrasësh Ministrin e Shëndetësisë Uran Ismajli që nga ai të kërkojë […]

Analizë e Zgjedhjeve Lokale në Deçan (2000-2017) MSc. Adem Lushaj Sa ishte Rugova, LDK-ja qëndronte e fortë. Por, pas shkuarjes në amshim të ish presidentit, kishte filluar edhe rënia e LDK-së dhe ngritja e AAK-së, rritje që e forcoj edhe në zgjedhjet e fundit të mbajtura me 22 tetor. Edhe deklarimet e qytetarëve bëjnë një […]

MSc. Adem Lushaj Me vëmendje të veçantë përcjella një reagim të Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Kosovës, ndaj shkrimit të koleges së Koha Ditore, Brikena Rexhepi, e publikuar me 29.10.2017. Sipas këtij reagimi të lëshuar nga Zyra për Informim e DPP së Kosovës, bien në sy pohimet se: policia e Kosovës është e pa […]


Current track
TITLE
ARTIST

Background