Shkurt 2018

Kontrolli I fakteve Bashkim Ramosaj është rishtas në pozitën e drejtuesit të një komune, megjithatë jo edhe I ri në institucion dhe jetën politike të Deçanit. Top Iliria Radio është munduar që brenda Emisionit “ Deçani, Komuna ime” të kontrollojë faktet që ai ka paraqitur në mesazhin e parë mujorë për qytetarët e Komunës. Pjesa […]

Kryetari i Komunës Bashkim Ramosaj ka përshëndetur të gjithë Deçanasit duke premtuar se do të jetë kryetar i të gjithëve. Ai përmes Top Iliria Radios si medium i vetëm I licensuar në Komunën e Deçanit, ka mbështutur një plan ideor që ka për qëllim që qytetarët e komunës t’i mbajë të informuar saktësisht çdo muaj […]

Kryetari i Komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, nis Vitin 2018 me një risi që vetëm Kryetarët e Komunave të shteteve më të zhvilluara në botë e bëjnë. Ai do t’i drejtohet qytetarëve të Komunës së Deçanit përmes Top Iliria Radios njëherë në muaj mbi projektet e tij mujore, ndërsa përmes kësaj dëshiron ta aktivizojë edhe […]


Current track
TITLE
ARTIST

Background