Emisioni i Mengjesit

Scheduled on

E Hëne 7:30 am 10:00 am
E marte 7:30 am 10:00 am
E Merkure 7:30 am 10:00 am
E Enjte 7:30 am 10:00 am
E Premte 7:30 am 10:00 am
E Shtunë 7:30 am 10:00 am
E Diele 7:30 am 10:00 am

Emisioni i Mengjesit

Tag si

Nuk ka asgjë më të mirë sesa të zgjohesh në mëngjes dhe të jesh i informuar për gjithçka që po ndodh rreth teje. Mund të jesh duke shkuar në punë, ose tashmë në vendin e punës, por ndoshta edhe në shtëpi. Top Iliria Radio gjendet aty në mëngjes me emisionin e mëngjesit. Vikendi është rezervuar për ti mbledhur më të mirat e javës, prandaj na ndiqni.


Lexo më shum

Current track
TITLE
ARTIST

Background