Të vërtetat e fesë Islame

Prezentuar nga OJQ "Udhëtimi"

Scheduled on

E Hëne 3:00 pm 4:00 pm

Të vërtetat e fesë Islame

Tag si

Zoti kur na krijoi, krijoj edhe rregullat për besimin. Ne do të ishim pothuajse të qthurur sikur përmes fesë, Zoti të mos i kishte përquar rregullat. Njihuni më të vertetat e kësja botë dhe të përtejmes në emisionin Të vertetat e fesë Islame.

 


Lexo më shum

Current track
TITLE
ARTIST

Background