Mix 2 Mix

Scheduled on

E Shtunë 4:00 pm 5:00 pm
E Shtunë 10:00 pm 11:00 pm
E Diele 7:00 pm 8:00 pm

Mix 2 Mix

Tag si

Hey DJ po e kall atmosferën për ju. Ndiqni emisionin tuaj dhe argëtohuni pa mbarim. Mixet më të shkëlqyer vijnë në transmetim eksluziv këtu në Top Iliria Radio.


Lexo më shum

Current track
TITLE
ARTIST

Background