Muzikë Mesdhetare

Scheduled on

E Shtunë 3:00 pm 4:00 pm
E Shtunë 11:00 pm 12:00 am

Muzikë Mesdhetare

Tag si

Muzika mesdhetare e kontinentit te vjetër është pjesë e pandashme e fonotekës së radios suaj – Top Iliria Radios. Prandaj, ndiqeni këtë emision muzikorë të shtunën me transmetim në ora 15 dhe ritransmetim në ora 23.


Lexo më shum

Current track
TITLE
ARTIST

Background