Një këngë për ty

Scheduled on

E Hëne 12:00 pm 2:00 pm
E marte 12:00 pm 2:00 pm
E Merkure 12:00 pm 2:00 pm
E Enjte 12:00 pm 2:00 am
E Premte 12:00 pm 2:00 pm
E Shtunë 12:00 pm 2:00 pm
E Diele 12:00 pm 2:00 pm

Një këngë për ty

Tag si

Ne nuk jemi radio e varfër. Kur nuk lëshojmë një transmetim një këngë që ty të pelqen, cili është sensi i të qenurit radio??? Kërko sa të mundesh këngë çdo ditë të javës në mesditë dhe jepi ritëm ditës suaj. Ky është emisioni që dëgjuesit zgjedhin këngët, ne vetëm i transmetojmë.


Lexo më shum

Podcast serine e kaluar


Current track
TITLE
ARTIST

Background