Vikendi Sportiv

Scheduled on

E Diele 2:00 pm 4:00 pm

Vikendi Sportiv

Tag si

Sporti është në lëvizje gjatë gjithë kohës. Madje është shndërruar në një industri miliardëshe. Përmes sportit tashmë edhe shtetet po prezentojnë krenarinë e tyre. Ketu në Top Iliria Radio, të rejat ditore dhe veqanërisht ato në vikend, vijnë në transmetim direkt çdo të diele.


Lexo më shum

Current track
TITLE
ARTIST

Background